Імміграція в Канаду

Наше агентство представляє ліцензовану канадську імміграційну компанію, що може допомогти Вам отримати можливість навчатися, жити і працювати в Канаді, а також пройти складні імміграційні етапи для отримання статусу постійного резидента.

Ми разом із нашими партнерами в Канаді гарантуємо Вам:

  • реальну оцінку Ваших шансів на імміграцію;
  • вибір найоптимальнішої імміграційної програми для Вас;
  • планування кар’єри до переїзду в Канаду;
  • допомога по інтеграції та адаптації;

З нашою допомогою Ви істотно заощадите на процесі імміграції в Канаду, уникнувши при цьому помилок і не витративши зайвого часу на вивчення законів. Крім того, Ви можете отримати консультацію фахівця, який допоможе об’єктивно оцінити Ваше становище ще до переїзду в Канаду.

Наша мета при роботі з клієнтами – допомогти їм спланувати свою кар’єру заздалегідь, познайомити їх з канадським ринком праці і вберегти від помилок ще до переїзду в Канаду. Ми з нашими партнерами – дипломованими консультантами з розвитку кар’єри, зможемо оцінити Ваш професійний досвід, дати рекомендацію по вибору подальшого шляху, підказати, які напрямки діяльності можуть бути перспективними з Вашими знаннями та навичками, скласти грамотний план розвитку кар’єри в Канаді.

Ми та наші канадські партнери надаємо імміграційні послуги за наступними напрямками:

1) Професійна категорія.

2) Возз’єднання сім’ї. Програма сімейного спонсорства передбачає можливість імміграції для тих, у кого в Канаді є близький родич або член сім’ї, який є громадянином Канади та який може виступити спонсором при отриманні статусу постійного резидента.

3) Дозвіл на навчання. Його можуть отримати ті, хто збирається вчитися в одному з навчальних закладів Канади.

4) Дозвіл на роботу. Особам, які не мають статусу Постійного Резидента і не є громадянами Канади, але які хочуть тимчасово проживати в Канаді з метою працевлаштування, необхідно отримати дозвіл на роботу.

Існує два типи дозволів на роботу: Підтверджене Працевлаштування і Вільна Зайнятість.

У більшості випадків, для отримання дозволу на роботу, потрібно мати документ підтвердження працевлаштування, схвалений державною службою ESDC.

5) Туристична (гостьова) віза. Приводом для її отримання можуть бути подорож до Канади для туризму, візит до родичів і друзів, мовні курси або будь-яке інше навчання в Канаді, яке буде тривати не більше півроку.

6) Бізнес-категорія. Програми націлені на підприємців, що мають не менше 3 років досвіду ведення бізнесу в Україні і / або за кордоном і бажають відкрити своє, купити вже чинне канадське підприємство або інвестувати в економіку Канади;