Апартаменти в Херцег – Новий

Ціль: продаж Спалень 1 Ванних 1 € 76560

Житлова площа: 60 м²
Площа тераси: 12 м²

Розташування: Херцег-Новий (Херцег-Нови), Чорногорія

Ці апартаменти знаходяться за 500 м від моря. Комплекс розташований на відокремленій лісопарковій території. Поруч протікає гірська річка, що дає прохолоду в літню пору, гірська вода заливається в усі басейни комплексу. Вниз, до моря і променаду 7 хвилин пішки. Апартаменти знаходяться в сучасному селищі в середземноморському стилі. Вся навколишня територія викладена натуральним каменем.

Планування:

Апартаменти знаходяться на першому поверсі будівлі №6. Повністю мебльовані. Площа апартаментів разом з терасою – 60 м². Складаються з вітальні-обідньої зали, тераси, ванної кімнати та спальні з двоспальним ліжком. З тераси апартаментів відкривається вид на море.
Оздоблення апартаментів включене в їх вартість і виконане з високоякісної кераміки та паркету. У місцях, де на підлогу покладена плитка є підігрів підлоги. У віконні прорізи вставлені склопакети найвищої якості з елементами оздоблення з полірованого дуба.

Резюме: Комфортні апартаменти в Херцег – Новий

На території комплексу є три великих басейни для дорослих і басейн для дітей. Навколо басейнів розташовуються зони відпочинку, дитячий майданчик, зона барбекю і альтанки для відпочинку.

Відомі пам’ятки Херцег-Новий, які варто відвідати:
• Монастир Savina
• Фортеця Канлі-Кула
• Церква св. Михайла
Найкращі місця у цих околицях:
• Пляж Ігало (3,3 км від центру міста)
• Церква Богоматері-на-Ріфе (12,1 км від центру міста)
• Острів Sveti Dorde (12,2 км від центру міста)

Переваги: вид на море, новобудова, підігрів підлоги, тераса, відокремлена територія, тихий та зелений район, є всі меблі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.