Апартаменти з трьома спальнями в районі Маккензі, Ларнака, Кіпр

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 2 € 413000

Житлова площа: 159 м²

Розташування: Маккензі, Ларнака, Кіпр

Ларнака – це невелике портове містечко та популярний курорт.
Візитною карткою Ларнаки, поза сумнівом, слугує висаджена пальмами набережна Фіникудес, звідки відкривається чудовий вигляд на бухту з пришвартованими яхтами. Тут безліч ресторанів і вуличних кафе, де за обідом або келихом вина можна насолоджуватися морським пейзажем.
Всього лиш 100 метрів до моря!
Відстань до аеропорту – 4км, відстань до моря – 2 км.

Планування:

Апартаменти складаються з трьох спалень, двох ванних кімнат, вітальні, кухні та веранди площею 19 м², приміщення для зберігання.
На території є басейн загального користування, сад, крита автостоянка.

Резюме: Це апартаменти з трьома спальнями та виглядом на море в районі Маккензі, Ларнака

Пляж Маккензі в Ларнаці розташовується на південному сході від центру міста, поблизу аеропорту. Берег покритий піском, вода біля узбережжя чиста. Щодо якості пляжу, то він відзначений престижною нагородою «Блакитний прапор».
Пляжна інфраструктура розваг на Маккензі включає прокат водного транспорту (катерів, водних мотоциклів і лиж), серфінг, дайвінг (на деяких ділянках), а також парасейлінг. На березі знайдуться атракціони для дітей: обладнано кілька вуличних ігрових майданчиків, платних автоматів з іграми.
Пляж оточений пальмами, поруч багато ресторанів і кафе різних цінових категорій. Берег мальовничий, оточений пальмами. Відпочиваючі можуть спостерігати як злітають і приземляються літаки розташованого по сусідству аеропорту.

Переваги: басейн, сад, крита автостоянка, вигляд на море, веранда, приміщення для зберігання, біля моря, чистий пляж, ліфт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.