Вілла в класичному стилі в Мурла (провінція Аліканте)

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 3 € 285000

Житлова площа: 140 м²
Площа земельної ділянки: 800 м²
Тераса: 64 м²

Розташування: Мурла (провінція Аліканте), Іспанія.

Ця фантастична вілла в класичному стилі в Мурлі розташована всього за 3 км від мальовничого селища у долині Халон. Недалеко знаходяться інші добре відомі села регіону, такі як Орба і Парсент.
Гучне містечко та порт Денія розташовані трохи більше ніж за 30 хвилин їзди, а гольф-курорт Ла Села знаходиться на тій же відстані.
Найближчі пляжі знаходяться в районі Морайра.
Аеропорт Аліканте знаходиться трохи більше ніж година їзди вздовж автомагістралі AP7.

Планування:

Ця фантастична вілла має неперевершений дизайн та переваги: криті тераси, кухня з відкритим плануванням, великий басейн та панорамний вид на гори. Будинок має два поверхи: на першому знаходяться дві спальні, а на другому поверсі – одна. На обох поверхах є вітальня, кухня та ванна кімната. Саме тому Ваші гості зможуть також відпочити.

Резюме: Вілла в класичному стилі в Мурла (провінція Аліканте)

Завдяки своїм розмірам та місцю розташування ця вілла ідеально підходить для постійного проживання або для тривалого відпочинку. Вона високо цінується на ринку оренди та має високий орендний потенціал. Ця вілла є дуже вигідною інвестицією завдяки співвідношенню ціни та якості.
Якщо Ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд вілли, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.

Переваги: кондиціонування, сигналізація, зона для барбекю, опалення, розкішний та доглянутий сад, вид на гори, автостоянка поза дорогою, приватний басейн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.