Вілла в містечку Кесада, Андалусія, Іспанія

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 3 € 265000

Житлова площа: 118 м²
Площа саду: 138 м²

Розташування: Кесада, провінція Хаен, Андалусія, Іспанія

Відстань до моря становить 7 км.

Планування:

Рік будівництва 2019. Вілла складається з трьох спалень, трьох ванних кімнат, вітальні, кухні, балкону, тераси. Вітальня та кухня з відкритим плануванням розташовані на першому поверсі. Балкон та головні спальні знаходяться на другому поверсі. На третьому поверсі є велика тераса, а на першому – маленька. На території вілли є приватний басейн, а в дворі є місце для парковки авто.

Резюме: Це вілла з трьома спальнями, терасою, приватним басейном в Кесаді

Кесада – невелике, але вже знамените місто в південній частині узбережжя Коста Бланка. Місто було засноване півстоліття тому і з гордістю носить ім’я його засновників, які і до цього часу живуть в ньому і активно розвивають. За 50 років містечко Кесада перетворилося в популярне і престижне місце для комфортабельного відпочинку і постійного проживання. У місті переважає малоповерхова забудова, переважно – це вілли, будинки і таунхауси.
У Кесаді є все, що необхідно для повноцінного і комфортного життя: відділення банків, супермаркети, овочеві лавки, лікарня, аптеки, ресторани і бари, стоматологічна клініка, школа, у вихідні дні працює фермерський ринок.

Переваги: приватний басейн, cад, тераса, балкон, місце для парковки, розвинута інфраструктура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.