Вілла з трьома спальнями в Ая-Текла

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 2 € 577678

Житлова площа: 142 м²

Розташування: Ая-Текла, Кіпр.

Комплекс вілл  буде побудований в тихій та затишній місцевості, лише за декілька хвилин ходьби від моря в Ая-Текла. Він знаходитиметься лише за 1 км від пристані Ая-Напа і за 6 км від міста Ая-Напа. Спокійні та тихі пляжі Ая-Текли можуть стати прекрасною альтернативою активним пляжам Ая-Напи. На просторому узбережжі зазвичай відпочиває невелика кількість відвідувачів. Тут достатньо вільного місця, щоб вільно розташуватися на піску і вільно прогулюватися по берегу. Пляжі добре підходять для відпочинку з дітьми.

Планування:

Кожна вілла матиме свій особливий стиль та сучасну архітектуру, що надасть характеру району та нової динаміки. На кожній віллі є простора та сучасна кухня, вітальня та обідня зала. На другому поверсі знаходяться три просторі спальні з двоспальними ліжками, з балконом та окремою ванною кімнатою в головній спальні. Є приватний басейн за вибором та вражаючі види.

Резюме: Вишукана дизайнерська вілла в Ая-Текла

Це унікальний комплекс, який складається з 8 окремих вілл. За рівнем чистоти, екологічності та безпеки пляж Ая-Текла відповідає всім стандартам ЄС і відзначений сертифікатом “Блакитний прапор”.

Переваги: оригінальний стиль та сучасна архітектура, вражаючі види, приватний басейн, висока якість, біля пристані Айя Напа, тихий район.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.