Вілла на морському узбережжі в Морайра

Ціль: продаж Спалень 4 Ванних 4 € 589965

Житлова площа: 380 м²
Площа земельної ділянки: 999 м²

Розташування: Морайра, Іспанія

Ця прекрасна вілла розташована в рибацькому селищі Морайра, навпроти популярного поля для гольфу Ifach. Ця простора вілла розташована лише за 4 км выд яхт клубу Морайри та не більше ніж за годину від аеропорту Аліканте з усіма об’єктами інфраструктури поруч.
Гольф-клуб Ifach – це клуб для всієї родини з гостинною атмосферою, баром, рестораном, тенісним кортом та магазином зі спортивним інвентарем. На полі для гольфу є 9 лунок, а один раунд займає приблизно півтори години.

Планування:

На територію будинку можна потрапити або через вхід з пішохідної зони, або через подвійні ворота автомобілем. Територія перед будинком вимощена натуральним каменем, що доповнює кам’яні стіни будинку. Ліворуч від будинку знаходиться великий гараж через який можна потрапити всередину оселі. Поруч є двері кухні, а праворуч – головний вхід з аркою, а праворуч є сходи, що ведуть до окремих апартаментів , басейну та зони для барбекю.

Передні вхідні двері відкриваються у просторий коридор, ліворуч знаходиться вбиральня, а трохи далі – гардеробна. На першому поверсі є велика і простора вітальня з каміном, вихід на терасу, що ідеально підходить для сніданку.
Поруч із кухнею є комора. З кухні є вихід в гараж. Це ідеальне місце для магазину, адже сюди може під’їжджати авто та завозити товар.
На цьому поверсі є головна спальня з ванною кімнатою, джакузі, душовою кабінкою.
З житлової зони сходи ведуть до нижнього поверху, де одразу праворуч є ще одна спальня з повністю обладнаною ванною кімнатою та великою гардеробною. З цієї кімнати двері відкриваються на балкон.

Через звідси вниз залу двері дають доступ до невикористаної площі майже 80 м ², яку можна дуже легко використовувати як тренажерний зал, бар або приміщення для приготування тощо.
Повернувшись назад і пройшовши до кінця коридору є ще одна спальна кімната з двома спальнями великі шафи для одягу, французькі двері на балкон та повністю обладнана окрема душова кімната.
Прямо по коридору є кімната площею 80 м ², яку можна дуже легко використовувати як тренажерний зал, бар або приміщення для приготування тощо. Вкінці коридору є ще одна спальна кімната з великою шафою, двері, що ведуть на балкон та повністю обладнана окрема душова кімната.

З правого краю будинку відкривається доступ до окремих апартаментів, передні двері відкриваються в кухонну зону з коморою. Звідси ще одні двері надають доступ до вітальні / обідньої зади, яка відкривається на балкон та повністю обладнаної ванної кімнати. В дальньому кінці житлової площі є ще одна велика спальня. Ці апартаменти ідеально підходять для Ваших гостей.

Також, є велика зона для барбекю, патіо та басейн 8 × 4. Є розкішний сад з тіньовою та асфальтованою територією, яка ідеально підходить для того, щоб насолодитися середземноморським кліматом.

Резюме: Вілла на морському узбережжі в Морайра

Завдяки своїм розмірам та місцю розташування, цей розкішний об’єкт пропонує практично нескінченні можливості. Він, очевидно, надзвичайно добре підходить для тих, хто любить гольф, але також може бути використаний як будинок для великої родини.
Для всіх, хто зацікавлений в інвестуванні у добре розвинену територію, гольф-клуб Ifach був створений 40 років тому і добре відомий на Коста-Бланка. Цей готель ідеально підходить для того, щоб здавати його в оренду тим, хто приїхав на партію гольфу. Тому цей будинок навіть може бути перетворений на сімейний бізнес.
Якщо Ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд нерухомості, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Переваги: сигналізація, зона для барбекю, басейн, розкішний сад, близько до моря, огороджена ділянка, гараж, піч, джакузі, опалення, вид на море, приміщення для зберігання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.