Вілла під ключ в Айгуес (Агуас-де-Бусот)

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 3 € 169000

Ціна: € 169,000
Житлова площа: 207 м²
Площа земельної ділянки: 500 м²

Розташування: Айгуес (Агуас-де-Бусот), Іспанія

Ця простора вілла під ключ в Агуас-де-Бусот розташована у невеликому житловому комплексі на околицях міста. Це чарівне селище розташоване менше ніж за 20 хвилин від пляжу в Ель-Кампельо і трохи більше півгодини від аеропорту в Ель-Альтет.
Найближчі поля для гольфу знаходяться у Бональбі, Аліканте та Бенідормі.

Планування:

Цей будинок складається з двох поверхів та знаходиться на земельній ділянці площею 500 м². За будинком є достатньо велика ділянка для басейну. Вхідні двері відкриваються у величезну вітальню, а прямо знаходиться окрема кухня з видом на сад. Праворуч розташована головна спальня з повністю обладнаною ванною кімнатою, а ліворуч знаходиться коридор, яким можна пройти до двох додаткових спалень та ще однієї повністю обладнаної ванної кімнати. Також, з вітальні сходами можна зайти у недобудовану пристройку, що складається з ще однієї кімнати, спальні з ванною кімнатою. Тут є кімната для прання, яка може бути перетворена в ще одну кухню, а також є гараж, який також можна легко перетворити в ще одну спальню або житлове приміщення.

Резюме: Вілла під ключ в Айгуес (Агуас-де-Бусот)

Завдяки своїй близькості до всіх основних об’єктів інфраструктури та близьким розташуванням до автомагістралей, ця нерухомість ідеально підходить для постійного проживання або для довгого відпочинку на свята, а також має хороший орендний потенціал. Якщо Ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд будинку, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.

Переваги: підвал, вікна з клімат-контролем, огороджена територія, є ворота, гараж, вид на гори, приміщення для зберігання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.