Дизайнерська вілла з 4 спальнями Ая-Тріада

Ціль: продаж Спалень 4 Ванних 4 € 2000000

Житлова площа: 360 м²

Розташування: Паралімні, Кіпр.

50 м до пляжу, 100 м до найближчого кафе, 200 м до супермаркетів. На віллі є зрілий та доглянутий сад з зеленими насадженнями, квітами та прекрасними деревами, включаючи оливкові дерева. Пляж Айя Тріада знаходиться в туристичній зоні Пернера-Каппаріс, за 3 км від Паралімні. Поруч із пляжем є церква Айя Тріада.

Планування:

Дуже яскрава та світла вілла, простора та сучасна. Відкриваючи вхідні двері вілли Ви потрапляєте до вітальні та обіднього залу відкритого планування, а потім до закритої веранди з басейном. Є шість спалень і в кожній є ванна кімната. Кухня повністю обладнана побутовою технікою. На віллі є зрілий та доглянутий сад з зеленими насадженнями, квітами та прекрасними деревами, включаючи оливкові дерева.

 

Резюме:Дизайнерська вілла з 4 спальнями в Айя-Тріада

Це дуже ексклюзивна приватна вілла, яка знаходиться в буквальному розумінні за декілька кроків від пляжу. Цей будинок є ідеальним для тих, хто шукає розкоші та усамітнення біля узбережжя.

Переваги: приватна автостоянка, цокольний поверх, місце для зберігання, система опалення підлоги, приватний басейн, доглянутий сад, знаходиться в туристично-житловому районі, унікальне місце розташування.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.