Заміський будинок у Бенісі

Ціль: продаж Спалень 4 Ванних 3 € 380000

Житлова площа: 289 м²
Загальна площа земельної ділянки: 6570 м²

Розташування: Беніса, Іспанія

Беніса – це маленьке старовинне містечко в провінції Аліканте, на узбережжі Коста Бланка. Тут завжди можна прогулятися середньовічним містом, милуючись старовинними фасадами будинків. У місті і околицях розташовано кілька пляжів: в основному галькових, але є і піщаний.
Цей заміський будинок у містечку Беніса розташований всього за 3 км від центру середньовічного міста. Поруч знаходяться три поля для гольфу та інші об’єкти інфраструктури. Найближчі пляжі розміщені на відстані 10 км у Морайрі. Морайра – чарівне маленьке містечко на іспанському узбережжі, розташоване на півночі від курорту Коста Бланка, між містами Кальпе на півдні і Хавеа на півночі. Знаходиться за 10 км від міста Кальпе. Морайра приваблює туристів двома піщаними пляжами та декількома гальковими, з чистою морською водою смарагдового кольору і красивими парками, що протягнулися вздовж морського берега.
Аеропорт Аліканте знаходиться за декілька годин їзди по автостраді АР7.

Планування:

Зайти на територію будинку можна через автоматичні вхідні ворота. Є автостоянка для двох машин, великий ігровий майданчик, зона барбекю та сад з різноманітними деревами (пальми, оливкові та ріжкові дерева).
У будинку три поверхи з просторими кімнатами.
Підвальне приміщення відкритого планування з установкою для проектора на стелі та домашнім кінотеатром. На даний момент це ігрова кімната для дітей. Також є вбудований бар, приміщення для зберігання та гардероб з природним освітленням та вентиляція.
На першому поверсі знаходиться тераса з панорамними вікнами, вітальня та обідня зала з каміном, окрема кухня з духовкою та керамічною плитою, спальня, яка в даний час використовується як офіс та душова кімната. Чудові сходи приведуть Вас на верхній поверх до великої дитячої кімнати з двоспальним ліжком та гардеробною, ще однією двомісною спальнею для гостей, а також до головної спальні з великими шафами та окремою ванною кімнатою з гідромасажною ванною.

Резюме: Заміський будинок в Бенісі

Це неймовірний будинок з видом на гори та сільську місцевість. Він просторий та ідеально підходить тим, хто любить природу. Знаходиться в декількох метрах від відомого тенісного клубу ‘El Collao’ з рестораном та басейном.
Якщо Ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд, будь ласка, звертайтеся до нас.

Переваги: автоматичні ворота, підвал, автостоянка, зона для барбекю, біля поля для гольфу, прекрасні сільські пейзажі, вид на гори, піч, кімната для зберігання, колодязь.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.