Заміський будинок з великою земельною ділянкою у Саксі

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 2 € 205000

Житлова площа: 232 м²
Площа земельної ділянки: 12500 м²

Розташування: Сакс, Іспанія.

Сакс – це муніципалітет в Іспанії, що входить до провінції Аліканте.
Цей просторий заміський будинок розміщений на великій земельній ділянці площею приблизно 12500 м².
Аеропорт Аліканте знаходиться за 30 хвилин їзди автомагістраллю А31, а найближчий пляж – це пляж Карабассі в Гран Алакант. Це чудовий піщаний пляж довжиною 900 метрів та шириною 80 метрів.

Планування:

Земельна ділянка навколо будинку площею 2500 м² огороджена, а також є ворота. В головний будинок можна зайти через велику криту терасу. Праворуч знаходиться коридор, що веде до вітальні/обідньої зали та на кухню з відкритим плануванням.
Двері вітальні відкриваються на криту терасу. Ліворуч по коридору знаходяться дві великі спальні та ванна кімната. У головній спальні є повністю оснащена ванна кімната.
Останні десять років цей будинок час від часу використовувався тією сім’єю, яка його побудувала. Можна сказати, що у будинку ніколи не проживали на постійній основі.

Резюме: Заміський будинок з великою земельною ділянкою у Саксі

Найголовнішою особливістю цього розкішного будинку є те, що поруч із цим будинком та його територією є земельна ділянка площею 10000 м². Якщо Ваша родина або Ваші друзі хочуть стати Вашими сусідами, для Вас – це вигідна нерухомість.
Якщо Ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд будинку, будь ласка, звертайтеся до нас.

Переваги: огороджена земельна ділянка, автоматичні ворота, гараж, сад, вид на гори, приватний басейн, приміщення для зберігання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.