Новозбудовані вілли в долині Шало

Ціль: продаж Спалень 2 Ванних 2 € 260000

Житлова площа: 108 м²
Площа земельної ділянки: 800 м²

Розташування: Долина  Шало, Іспанія

Долина Шало знаходиться на узбережжі Коста Бланка. В Долині Шало є прекрасні гори, які оточують рівнини з оливковими деревами, апельсинові гаї та виноградники. Це просторі, високоякісні, новозбудовані вілли в долині міста Шало (Халон), розташовані між апельсиновим гаєм навколо населеного пункту Орба та мальовничими виноградниками містечка Шало (Халон). Містечко відоме тим, що через самий його центр проходить Гринвіцький меридіан. Воно знаходиться в самому серці Долини Шало.
Вілли розташовані за 1 км від чарівного села Мурла і лише за 15 км від жвавого приморського міста Денія. Гольф-курорт La Sella розміщений за 20 км, Бенідорм – 48 км, аеропорт в Аліканте – 87 км.

Планування:

Вхідні двері цієї розкішної вілли відкриваються у коридор, звідки сходи ведуть до верхнього поверху. Трохи далі в проході на першому поверсі знаходиться перша спальня з ванною кімнатою. В цій спальні є подвійні двері, що ведуть на невеликий балкон.
Прямо від сходів знаходиться вітальня / обідня зала з дверима, що відкриваються на криту терасу. З обідньої зали можна пройти в простору кухню.
На верхньому поверсі знаходиться головна спальня з повністю обладнаною окремою ванною кімнатою. З цієї спальні можна вийти на приватну сонячну терасу.

Резюме: Новозбудована вілла в долині Шало

У вартість входить будинок площею 108 м² та земельна ділянка площею 800 м². Басейн оплачується окремо.
Ці вілли побудовані з використанням найкращих сучасних матеріалів, а завдяки своїй якості, розмірам та місцю розташування, вони ідеально підходять для постійного проживання або тривалого відпочинку.
З часом така вілла стовідсотково стане вигідною інвестицією.
Якщо Ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд вілли, будь ласка, звертайтеся до нас.

Переваги: вид на сільську місцевість, розкішний сад, вид на гори, автостоянка, приватний басейн за вибором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.