Розкішна вілла Берсео на Золотій Милі

Ціль: продаж Спалень 6 Ванних 7 € 5500000

Житлова площа: 1080 м²
Площа земельної ділянки: 2296 м²

Розташування: Сьєрра Бланка, Марбелья, Золота Миля, Іспанія

Вілла знаходиться в Сьєрра Бланка, менше ніж за 5 км від Марбельї. В Марбельї проживає близько 140 000 чоловік і площа міста становить 114 км². 27 км берегової лінії, що лежать в межах Марбельї, поділено на 24 пляжі з різними особливостями. Сьєрра Бланка є частиною Золотої Милі, і простягається майже на 6,5 км на південь від Пуерто Банус.

Планування:

Вілла має вражаючий фасад, високі стелі, великі та просторі кімнати з вікнами від підлоги до стелі. Вілла складається з трьох поверхів.
Ця розкішна вілла складається з шести спалень, семи ванних кімнат, вітальні, кухні та обідньої зали. Є тераса площею 581 м². На верхньому поверсі знаходяться три спальні з ванними кімнатами, на другому поверсі ще три, на першому поверсі знаходиться вітальня, кухня, обідня зала. На цокольному поверсі знаходиться приміщення та тренажерний зал. Також, є басейн з підігрівом та гараж, розрахований на 5 машин.

Резюме: Це розкішна вілла Берсео з шістьма спальнями та першокласним місцем розташування на Золотій Милі

Ця неперевершена вілла побудована з найякісніших матеріалів та відповідно до найвищих стандартів у престижному місці. Золота Миля – це місце розташування багатьох найрозкішніших і вражаючих будинків не тільки на узбережжі Коста дель Соль, а й у всій Європі. По суті, Золотою Милею називають місцевість довжиною близько чотирьох миль (6,5 км), розташовану вздовж узбережжя від центру Марбельї і її чарівного Старого кварталу до знаменитого Пуерто Банус на заході.
Популярність Золотий Милі в Марбельї у іноземних покупців зростає з кожним днем в останні роки. Обмеженість землі під забудову в цьому благословенному місці зумовило постійне перевищення попиту над пропозицією об’єктів нерухомості, тому ціни на них – досить високі для Іспанії.

Переваги: просторі кімнати, велика земельна ділянка, дизайн, розвинута інфраструктура, престижне місце розташування, підігрів підлоги, басейн, винний погріб, кімната для прання, приміщення для зберігання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.