Розкішна вілла в Ла Альзамбрі

Ціль: продаж Спалень 6 Ванних 5 € 1650000

Житлова площа: 448 м²
Площа земельної ділянки: 594 м²

Розташування:

Ми пишаємося тим, що маємо можливість представити Вам цю розкішну віллу у розкішному комплексі Ла Альзамбра на узбережжі у Марбельї, що в самому серці Золотої Милі. Місто Марбелья – розкішний курорт Іспанії, розташований на південному узбережжі Коста дель Соль. Це один з найдорожчих і найпрестижніших курортів Іспанії, який цілий рік наповнений туристами завдяки сприятливому клімату та розвиненій туристичній інфраструктурі.

Місто витягнуте вздовж узбережжя на 27 км і займає один з схилів гірського масиву Сьєрра Бланка. Місто закрите від північних вітрів горами Сьєрра Бланка, що створює в цьому місці сприятливий мікроклімат. Середня річна температура становить 18 градусів. За рік нараховується 320 сонячних днів, опади випадають частіше у грудні та в січні.

Порт Пуерто-Банус на узбережжі Марбельї – це розкішна пристань для яхт і променада з магазинами, торговими центрами та ресторанами. Він був побудований у 70-х роках місцевим забудовником Хосе Бануса. Все це знаходиться за декілька хвилин від вілли. Тут багато гольф-клубів, пристаней та ресторанів із мішленівською зіркою. Найближчі аеропорти знаходяться в Малазі та Гранаді.

Планування:

Ця розкішна вілла складається з шести спалень з двоспальними ліжками, в п’яти з яких є ванні кімнати. Сучасна та обладнана сучасними приладами кухня, світла вітальня відкритого планування має вихід на чудову терасу з видом на розкішний субтропічний сад та приватний басейн. Додатково є підвал та достатньо великий гараж для двох машин. Також є кондиціонер та підігрів підлоги.

Резюме: Розкішна вілла в Альсамбрі

Ця вілла знаходиться в унікальній провінції Альсамбра на узбережжі Марбельї. Вона є ідеальною для постійного проживання або для проведення довгої відпустки, адже вона знаходиться в ексклюзивному районі. Вілла є дуже вигідною інвестицією. Будинок повністю готовий до переїзду і виглядає бездоганно. Для отримання додаткової інформації про цю нерухомість, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Переваги: кондиціонування, близько до поля для гольфу, недалеко від моря, гараж, опалення, приватний сад, приватний басейн.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.