Стильне житло біля моря в Бенідорм

Ціль: продаж Спалень 2 Ванних 2 € 179000

Житлова площа: 77 м²
Площа земельної ділянки: 79 м²

Розташування: Бенідорм, Іспанія.

Якщо ви хочете надійно інвестувати гроші, то це розкішне житло на околицях Бендіорма точно варте Вашої уваги. Цей сучасний комплекс вілл знаходиться в передмісті Бенідорма в Сьєрра-Кортіна і є одним із найбільш популярних місць на Коста-Бланка. На вулицях Сьєрра-Кортіна всюди знаходяться витончені вілли і сучасні житлові комплекси. Практично з будь-якої точки цього селища відкривається чудовий вигляд на море і Бенідорм. Тут є поля для гольфу, торгові центри, великі піщані пляжі, скелясті гори, аквапарки, тематичні парки, парк дикої природи, бари, ресторани та інші різноманітні види розваг, і все це за один крок від Ваших дверей. Аеропорт Аліканте знаходиться за годину їзди. В бунгало з виглядом на море є великий та розкішний сад, басейн загального користування, автостоянка, неймовірна якість.

Планування:

На перший поверх можна потрапити через закриту терасу, з якої вхідні двері відкриваються в вітальню, обідню залу та кухню. Коридор веде у дві спальні, ванну та душову кімнату. Планування верхнього поверху таке ж саме, окрім того, що вхідні двері відкриваються у вітальню, з якої двері ведуть на балкон.

Резюме:  Стильне житло біля моря в Бенідорм

Завдяки своїм розмірам та місцю розташування, це житло ідеально підходить для відпочинку, має високий орендний потенціал, що в майбутньому забезпечить хорошу віддачу від інвестицій.
Для того, щоб отримати більше інформації, або щоб забронювати огляд, зв’яжіться з нами.

Переваги: Солярій, близько поле для гольфу, близько до моря, неймовірний сад, басейн загального користування, автостоянка.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.