Спа-курорт Sun City на Кіпрі поблизу Ая-Напи

Ціль: продаж Спалень 4 Ванних 6

Від        65 м²    до         277 м²

Від  € 541 000 до € 4 200 000 

Спа-курорт Sun City на Кіпрі буде розташований у новому районі забудови па південно-східному узбережжі Кіпру.

Білий пісок, спокійне лазурове море творять декорацію, досконале місце для СПА-курорту і житлового комплексу Sun City.

Найкращі речі в житті стоять окремо. Це буде місце, яке захоплює і дарує насолоду відчуттям та пропонує спосіб життя, який не піддається порівнянню. Воно унікальним чином поєднує в собі приголомшливу природу з її пляжами, тропічними ландшафтами і звабливим морем і близьке сусідство з космополітичним курортом Ая-Напа та прилеглим до нього новозбудованим комплексом Яхт-Марина в Ая-Напі, Кіпр.

Білий пісок, спокійне лазурове море – ідеальне місце для морського Спа-курорту.
Резиденції у Sun City будуть грандіозними. Вони задають новий рівень якості для готелів і помешкань. Окрім вишуканого житлового простору, кожна резиденція також буде користуватися усіма вигодами готелю, починаючи з Спа- і фітнес- центрів і закінчуючи 24-годинним обслуговуванням, розвагами на воді і відмінним харчуванням.

Готель

Готель буде складатися з більш ніж 230 розкішних номерів. Усі номери будуть балкони відокремлені вікнами на всю висоту та розсувними скляними дверима, через які відкривається приголомшливий вигляд на море. Всі номери будуть оздоблені з використанням натуральних матеріалів, в сучасному стилі, укомплектовані розкішними меблями та побутовою технікою. Номери обладнані сучасними LCD HD-телевізорами, мульти-медіа системами, системами клімат-контролю, системами “розумний дім”.

Помешкання

Апартаменти

Усі апартаменти будуть користати з послуг та вигод готелю.
Крім звичайних номерів, в Sun City буде 40 апартаментів, кожні обладнані кухнею для гостей які перебуватимуть тривалий час, і, при нагоді, можуть захотіти готувати їжу самостійно. У Sun Сity оздоблення апартаментів проводиться за тими ж високими стандартами, як і в готельних номерах. Їх власники можуть користати з цілодобового обслуговування помешкань і користуватися усіма послугами та вигодами готелю.

Розкішні Резиденції.

Десять приватних розкішних резиденцій розташовані перед готелем з безперешкодним виглядом на море з вілл та приватних терас. Весь дезайн був розроблений з наголосом на максимальній можливості використання внутрішнього та зовнішнього життєвого простору, що є суттєвою і цінною особливістю найкращих місць з безпосереднім виходом на пляж.

Резюме: Елітна курортна нерухомість поблизу Ая-Напа

Даний курортний комплекс творить прекрасні можливості для надійного інвестування в кіпрську нерухомість і пропонує багато цікавих варіантів для негромадян ЄС які бажають отримати дозвіл на проживання та громадянство країни ЄС. Завдяки зручному розташуванню та першокласному сервісу номери готелю, апартаменти та резиденції Спа-курорту Sun City будуть завжди запотребовані на ринку оренди елітної курортної нерухомості. Якщо Ви хочете отримати більше інформації про цю розкішну нерухомість, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами.

Переваги: зручне розташування – перша берегова лінія, поруч з яхт-клубом, загальний та приватні басейни, цілодобовий першокласний сервіс, закрита територія, клімат-контроль , СПА- та фітнес-центри , виглядд на море, вишуканий ремонт, вся побутова техніка включена, криті майданчики


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.