Сучасна вілла з виглядом на гори в селищі Педрегер

Ціль: продаж Спалень 2 Ванних 2 € 281160

Житлова площа: 108 м²
Площа земельної ділянки: 725 м²

Розташування: Педрегер, Іспанія

Педрегер – це невелике іспанське містечко, розташоване біля підніжжя гори Muntanya Gran. Педрегер має невимушений і веселий образ, який йому надають різнокольорові фасади будинків. З міста досить легко добиратися в Хавею і в Денію, які відомі своїми піщаними пляжами. Селище знаходиться всього в декількох кілометрах від найближчого поля для гольфу.
Це вілла на півночі Коста Бланки, що розташована менше, ніж за 2 км від селища Педрегер. Пляжі та тенісні корти в Деніа та Хавеа розташовані за 15 хвилин їзди. Аеропорт Аліканте знаходиться за годину їзди.

Планування:

Це сучасна двоповерхова вілла, що складається з двох спалень, двох ванних кімнат, вітальні, обідньої зали, кухні та тераси площею 44 м². На великій земельній ділянці є приватний басейн.

Резюме: Це сучасна вілла з великою земельною ділянкою в селищі Педрегер

Містечко багате сільськогосподарськими угіддями – овочі, фруктові дерева і зернові. Місто славиться виробництвом сумок, капелюхів та інших виробів шкіргалантереї.
В місті Педрегер є всі необхідні умови для гарного відпочинку та відмінного життя, розвинена інфраструктура, цілодобовий медичний центр, магазини, ресторани, бари і супермаркети. Знаходиться в безпосередній близькості від автомагістралі і всього за годину їзди від аеропортів Валенсії і Аліканте.

Переваги: велика земельна ділянка, просторі кімнати, тераса, приватний басейн, розвинута інфраструктура, вигідне місце розташування, високий орендний потенціал, приватний сад, вигляд на гори, біля поля для гольфу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.