Сучасна вілла з трьома спальнями неподалік від Бенідорма

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 2 € 595000

Житлова площа: 150 м²
Площа земельної ділянки: 570 м²

Розташування: Фінестрат, Бенідорм, Аліканте, Іспанія

Фінестрат – це один з муніципалітетів Валенсії (Іспанія). Місто знаходиться в провінції Аліканте. Фінестрат розташований в безпосередній близькості від міста Бенідорм (всього 8 хвилин їзди). Аеропорт Аліканте-Ельче знаходиться в 50-ти кілометрах від міста.

Планування:

Цей проект складається з шести вілл з сучасний дизайном та якісними матеріалами. Це вілла з трьома спальнями, двома ванними кімнатами, вітальнею, кухнею та великою терасою. На території вілли є приватний басейн.

Резюме: Це розкішна вілла з трьома спальнями

Ця престижна вілла розташована за 10 хвилин їзди від кращих пляжів та інших об’єктів інфраструктури Бенідорма. Завдяки вдалому місцю розташування, місто Фінестрат було акумулятором численних культур протягом усієї своєї історії. Багато стародавніх цивілізацій залишили свій слід в цьому місті. Історичний центр муніципалітету побудований на фундаменті старого мавританського замку. З 1924 року його місце займає каплиця Santísimo Cristo del Remedio. Прогулянка по вузьких вулицях старого міста завжди викликає захоплення у туристів, а місцеві жителі навіть з роками не перестають захоплюватися самобутністю і затишком свого містечка.

Переваги: приватний басейн, тераса, біля Бенідорму, недалеко від пляжу, просторі кімнати, сучасний дизайн, якісні матеріали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.