Органічний виноградник в Іспанії

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 2 € 499000

Розташування: Іспанське виноробне господарство

Виноробне господарство повністю обладнане, в робочому стані, розташоване на ділянці площею 4,3 га, на якій росте 10 000 кущів 13-річної лози. Окрім комп’ютеризованої зрошувальної системи і нового трактора, все обладнання, необхідне для виноробства, разом з винним погребом з регулюванням температури включене в ціну Є499 000. Ділянку можна також розбити на 4 частини, на яких можна побудувати ще 3 нові будинки. #нерухомість #недвижимость #Испания #купити #купить #Європа #Европа

Планування:

До господарства ведуть широкі ворота, від яких асфальтована дорога веде до головного будинку. Праворуч – двомісний гараж, ліворуч – великий басейн з душем, в кінці якого знаходиться велика альтанка для барбекю та відкрита їдальня з душовою та туалетом. Позаду барбекю знаходиться насосне приміщення для автоматичної системи зрошення, а на протилежному боці ділянки ліворуч – комора для інструментів і гараж для трактора, поруч з ними також є два загони для собак.

З під’їзної дороги рампа веде до винного погреба, який укомплектований всім обладнанням, необхідним для виноробства. У головному приміщенні погреба регулюється температура, а поруч з ним є додаткове приміщення, яке використовується для виноробства та дегустацій. У кінці цієї споруди є ще одна велика кімната, яка в даний час використовується як комора, але воно може бути легко перетворене на офіс або гостьову спальню. До входу у головний будинок веде крита тераса. Вхідні двері відкриваються у велику зону вітальні-їдальні з відкритим каміном. Прямо попереду – простора американська кухня, в кінці якої – двері, які ведуть до великої пральні та комори, а також двері, що ведуть у задній сад. У головному будинку також є три двомісні спальні та ванна кімната.

Резюме: Іспанське виноробне господарство

Всі споруди у дуже хорошому стані і дуже якісно побудовані, всі вікна нещодавно були замінені. Як ми вже згадували на початку, ця чарівна та простора садиба ідеально підходить для тих, хто кохається у вині, але він також підходить для молодої сім’ї або інвестора, який зацікавлений у використанні більш ніж 4 гектарів землі. Якщо ви хочете отримати більше інформації або організувати перегляд, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.

Переваги:
підвал, барбекю, крита стоянка, вікна Climalit, сільські краєвиди, огороджена територія, фруктовий сад, гараж, парк, гірські краєвиди, відкритий камін, власний басейн, комора, винний погріб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.