Апартаменти з однією спальнею в елітному комплексі в місті Лімасол, Кіпр

Ціль: продаж Спалень 1 Ванних 1 € 790000

Житлова площа: 110 м²

Розташування: Лімасол, Кіпр

Відстань до аеропорту – 60 км, відстань до центру міста – 4 км, до основних об’єктів інфраструктури – 200 м.
До моря лише 0,05 км.

Планування:

Це унікальний, елітний багатофункціональний комплекс і найбільший сучасний інфраструктурний проект Лімасола. Він поєднує в собі апартамент-центри і вілли класу “люкс”, фешенебельні магазини і бутіки, вишукані ресторани, культурний центр, SPA і фітнес центр, гавань для стоянки супер-яхт і катерів, власний пляж. І його цілком можливо назвати як “місто в місті”.
Апартаменти складаються з однієї спальні, однієї ванної кімнати, вітальні та кухні. Є дві просторі веранди та гардеробна.
Апартаменти повністю обладнані м’якими меблями та побутовою технікою. На території апартаментів є басейн та зона відпочинку, яка належить тільки цьому будинку.

Резюме: Це неперевершені апартаменти з однією спальнею в місті Лімасол, Кіпр

Цей проект став знаковим не тільки для Лімасола, перетворивши його набережну частину і зробивши місто ще на кілька кроків ближче до звання самого елітного курорту Кіпру, але і для всього острова. Встановив нові, більш високі стандарти якості проживання та приватного мореплавства для Європи і Середземномор’я. Його вигідно відрізняє розташування в центральній частині узбережжя Лімасола – активного ділового міста з відмінною курортною і розважальною інфраструктурою.

Переваги: розвинута інфраструктура, тихий район, веранда, просторі кімнати, меблі, побутова техніка, басейн загального користування, зона для відпочинку, жалюзі, кондиціонер, вигляд на море, біля пляжу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.