Апартаменти з однією спальнею Крит, Ханья

Ціль: продаж Спалень 1 Ванних 1 € 120000

Житлова площа: 60 м²

Розташування: Ханья, Крит

Відстань до аеропорту становить 15 км, відстань до центру міста – 1 км, відстань до моря – 5 км, а до усіх основних об’єктів інфраструктури – 300 м.
Апартаменти знаходяться у найпопулярнішому районі Ханьї – Венеціанській гавані. Апартаменти розташовані на відстані ходьби від центру Ханьї, поруч із найпопулярнішими барами та ресторанами міста.

Планування:

Це апартаменти з однією спальнею, ванною кімнатою, вітальнею та повністю обладнаною кухнею. У всіх кімнатах є меблі.

Резюме: Це компактні апартаменти з однією спальнею та сучасним дизайном у Ханьї

Венеціанська гавань в місті Ханья була побудована венеціанцями в 1320-1356 роках. Сьогодні Венеціанська гавань є історичною пам’яткою міста і одним з улюблених місць туристів і місцевих жителів. Уздовж берегової лінії розташовано безліч ресторанчиків, барів і кафе. Тут можна не тільки відпочити і спробувати середземноморську кухню, але і насолодитися прекрасним панорамним виглядом. Стара гавань сьогодні використовується як причал для рибальських суден і невеликих екскурсійних катерів.

Переваги: парковка, розвинута інфраструктура, біля центру, Венеціанська гавань, меблі, біля зупинки, поруч із школою, повністю обладнана кухня, відмінне місце розташування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.