Вілла з трьома спальнями на острові Корфу

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 3 € 635000

Житлова площа: 135 м²
Площа земельної ділянки: 850 м²

Розташування: Авлакі, Корфу, Греція

Всього лиш 100 м до моря.
Відстань до аеропорту – 26 км, відстань до центру міста – 20 км.
Авлакі прекрасно підійде тим, хто віддає перевагу гальковим пляжам, а також тим, кому подобаються тихі і відокремлені набережні. Навіть в пік сезону, в липні і серпні, на Авлакі рідко буває багатолюдно і дуже шумно.

Планування:

Це чудова вілла з виглядом на море, яка складається з трьох спалень, трьох ванних кімнат, вітальні та кухні. В кожній кімнаті усі необхідні меблі.
З будинку відкривається прекрасний вигляд на море.
Ця вілла ідеально підходить для здійснення вигідних інвестицій, а також в якості постійного житла або будинку для тривалого відпочинку.

Резюме: Це вілла з виглядом на море на острові Корфу

Будинок розташований всього лиш за 100 м від пляжу.
Розташований на північному заході Корфу, пляж Авлакі оточують невеликі мальовничі гори, які також захищають його затоку від вітру і хвиль.
Берег Авлакі усипаний дрібною галькою і місцями піском; на ньому розташовані пара невеликих рибних таверн і кілька вілл. Також тут ви знайдете душові кабіни, шезлонги, парасольки і т.д. Весь тиждень пляж Авлакі пустує, людно тут буває лише у вихідні, переважно по неділях. Весь інший час тут відпочивають в основному місцеві жителі, і лише іноді – туристи.

Переваги: приватний басейн, розкішний сад, меблі, вигляд на море, біля пляжу, розвинута інфраструктура, доглянутий пляж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.