Заміський будинок в Агрес

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 2 € 85000

Житлова площа: 90 м²
Площа земельної ділянки: 3000 м²

Розташування: Агрес, Іспанія

Цей заміський будинок в селищі Агрес (провінція Аліканте) розташований у заповідній зоні з видгляом на Сьєрра-де-Маріола, лише за декілька кілометрів від Муро-де-Алькой. Гори Сьєрра-де-Маріола знамениті багатою флорою і фауною. На території парку росте безліч лікувальних трав, які активно використовуються в медичних цілях, а також, для виготовлення місцевого лікеру «Herbero». На території парку можна покататися на конях або здійснити прогулянку одним з декількох маршрутів вздовж красивої гірської річки. З саду можна побачити мальовниче село Агрес, а також популярне місце для гірських прогулянок та гірських байкерів. Знаходиться недалеко від Аліканте та Валенсії, а також від Алькою.

Планування:

Будинок розташований на земельній ділянці площею 3000 м², на якій ростуть зрілі фруктові дерева, а також оливкові дерева. У саду є також горіх та вишневе дерево, а перед будинком знаходиться тераса з виноградом. Ділянка навколо головної будівлі вкрита щебенем, а доріжка з природного каменю веде до будинку. Електрика у будинку забезпечується завдяки 7 сонячним батареям і генератору, що працює на газі, для таких днів, коли сонце не так яскраво світить.
Вхідні двері відкриваються до однієї з двох віталень, праворуч знаходиться пічка, а прямо знаходиться обідня зала та кухня. Біля кухні ліворуч знаходиться ванна кімната з душовою кабінкою. Якщо ми повернемось у вітальню, то ліворуч знаходиться ще одна кімната для відпочинку з піччю. Двері з правої сторони ведуть до головної спальні, а двері ліворуч ведуть до ще двох спалень.

Резюме: Заміський будинок в Агрес

Цей чарівний заміський будинок ідеально підійде для пари або маленької сім’ї, що прагне миру, тиші та спокою. Будинок повністю готовий до переїзду. Сонячні батареї забезпечують незалежне джерело електроенергії, а велика ділянка з родючою землею повністю придатна для вирощування власних овочів. Якщо ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд будинку, будь ласка, зв’яжіться з нами

Переваги: вигляд на сільську місцевість, вигляд на гори, приватний басейн, доглянутий сад з фруктовими та оливковими деревами, сонячна енергія, піч, приміщення для зберігання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.