Просторий заміський будинок у Бузоті

Ціль: продаж Спалень 5 Ванних 2 € 145000

Житлова площа: 150 м²
Площа земельної ділянки: 1140 м²

Розташування: Бузот, Іспанія

Бузот (Бусот) – це невелике містечко, що знаходиться за 20 км від Аліканте. Це тихе та затишне містечко, яке ідеально підходить для відпочинку.
Цей просторий заміський будинок у місті Бусот знаходиться у тихому житловому районі курортного містечка. Будинок розташований лише за 10 хвилин їзди від приморського міста Ель-Кампельо, за 20 хвилин їзди від міста Аліканте і менше ніж за 30 хвилин їзди від аеропорту.
Всі основні об’єкти інфраструктури розташовані поблизу, а найближчі поля для гольфу знаходяться в Бональбі, Аліканте та Бенідормі.
У місті Бусот немає багатоповерхових будинків, основні будівлі – це вілли або двоповерхові апартаменти. Переважну більшість будинків було побудовано зовсім недавно, тому всі вони знаходяться в хорошому стані і не потребують радикального ремонту.
Зараз темпи будівництва дещо знизилися, але нові будинки все ж з’являються. Ціни на нерухомість прийнятні, особливо якщо врахувати близькість до моря, розвинену інфраструктуру і приголомшливу природу навколо.
Завдяки тому, що місто розташоване на височині, біля підніжжя якої лежить Аліканте, на власній терасі Ви можете не просто відпочити з келихом вина, а й помилуватися нічними вогнями великого міста.

Планування:

Будинок розташований на повністю огородженій і закритій земельній ділянці площею 1140 м². На території будинку ростуть різні фруктові та оливкові дерева і є достатньо місця для басейну, городу та трьох машин. Фактично, на цій ділянці достатньо місця для всього, чого забажає душа.
Праворуч від подвійних воріт знаходиться одна з двох майстерень, друга знаходиться з іншої сторони саду разом з сараєм.
До будинку можна потрапити через криту терасу. Вхідні двері відкриваються у простору обідню залу з пічкою. Попереду знаходиться велика та простора кухня. Звідси двері відкриваються до іншої обідньої зали з кухнею з великою зоною для барбекю та цегляною піччю для піци. Є ще одна піч, яка зігріватиме в найбільш прохолодні дні. На другому поверсі знаходяться три спальні з двоспальними ліжками і ванна кімната. На третьому поверсі розташовані ще дві невеликі кімнати, з однієї з яких можна вийти на невелику терасу, з якої можна побачити гори та околиці.

Резюме: Просторий заміський будинок у Бузоті

Цей будинок має вигідне та зручне місце розташування, він знаходиться неподалік від автомагістралі та поруч із усіма об’єктами інфраструктури. Він знаходиться у тихому житловому районі, що ідеально підходить для постійного місця проживання або для довгого відпочинку.
Насправді у будинку є один недолік: у деяких кімнатах необхідно провести ремонтні роботи. Також, на території будинку немає басейну, але це можна легко виправити, враховуючи загальну ціну цієї нерухомості.
Якщо ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд будинку, будь ласка, звертайтеся до нас.

Переваги: кондиціонування, зона для барбекю, близько до поля для гольфу, вид на гори, близько до моря, територія огороджена, є ворота, сад із фруктовими деревами, піч, майстерня.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.