Просторий заміський будинок у Саксі

Ціль: продаж Спалень 4 Ванних 2 € 330000

Житлова площа: 190 м²
Площа земельної ділянки: 13250 м²

Розташування: Сакс, Іспанія

Цей просторий заміський будинок на околицях Саксу, що знаходиться за 2,5 км від центру міста. Будинок знаходиться за 40 хвилин від аеропорту Аліканте та за 45 хвилин їзди від пляжу Карбассі в Гран Алаканті. Найближчі поля для гольфу розміщені в Аленді Монфорте дель Сід і у Віллі. Незважаючи на те, що будинок знаходиться у спокійному та тихому районі, він знаходиться неподалік від основних об’єктів інфраструктури.

Планування:

Це просторий заміський будинок, що складається з чотирьох спалень, двох ванних кімнат, вітальні, кухні та обідньої зали. Будинок розташований на ділянці площею 3700 м². Територія будинку огороджена, є автоматичні ворота. Решта 9550 м² розподілені праворуч та ліворуч від будинку. Є тераса, яка на даний момент використовується як ще одна обідня зала та басейн.

Резюме: Це просторий заміський будинок з чотирма спальнями та величезною земельною ділянкою в Саксі

Це просторий заміський будинок розташований поруч з усіма основними об’єктами інфраструктури. Він розташований у тихому районі з прекрасним виглядом на долину та замок у Саксі.

Переваги: розвинута інфраструктура, тихий район, велика земельна ділянка, просторі кімнати, огороджена ділянка, автоматичні ворота, тераса, басейн, сад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.