Просторі апартаменти в Магна Марбелья

Ціль: продаж Спалень 2 Ванних 3 € 480000

Житлова площа: 134 м²

Розташування: просторі елітні апартаменти в Магна Марбелья

Ми маємо честь запропонувати Вам просторі апартаменти в елітному житловому комплексі Магна Марбелья з виглядом на Середземне море. Це закритий комплекс, що складається з 244 апартаментів і пентхаусів. Він має басейн загального користування, сад та систему цілодобової охорони. Хоча комплекс знаходиться в центрі “долини гольфу”, він має своє власне 9-лункове поле, і все це межах всього в декількох хвилинах ходьби від інших відомих полів світу, таких як Лос-Наранхос і Лас-Брісас.

Планування:

Ці розкішні і недорогі в обслуговувані апартаменти можуть похвалитися прекрасним виглядом на Середземне море, аж до Гібралтару і Північної Африки. Цей проект з двома спальнями включає передпокій з якого можна попасти в окрему кухню та гостьовий туалет. Велика вітальня-їдальня має вихід на терасу. Обидві великі спальні мають власні ванні кімнати та виходи на балкон. Також включені підземний паркінг і велика комора.

Резюме: Просторі елітні апартаменти в Магна Марбелья

Це високоякісні елітні апартаменти розташовані в ексклюзивному престижному відпочинковому комплексі з цілодобовою охороною. Всі об’єкти розвиненої курортної інфраструктури знаходяться поруч, хороше транспортне сполучення з містом Марбелья і елітним районом Пуерто Банус. Аеропорт Малаги знаходиться приблизно за 45 хвилин їзди. Завдяки своєму розміру та розташуванню ці апартаменти чудово підходять для короткої відпустки або тривалого відпочинку, а також ідеально підходить здачі в оренду. Якщо Ви бажаєте отримати додаткову інформацію або домовитися про перегляд, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами.

Переваги: поруч з гольф-полем, близько до моря, спільний сад, басейн, внутрішня стоянка, з виглядом на море, комора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.