Справжній витвір мистецтва – комплекс вілл в Іспанії

Ціль: продаж Спалень 3 Ванних 2 € 335000

Житлова площа: 132 м²
Площа земельної ділянки: 476 м²

Розташування: урбанізація Сьєрра Кортіна в престижному передмісті Бенідорму, Іспанія

Якщо Ви бажаєте вигідно інвестувати грошіЮ то сучасна вілла в Сьєрра Кортіна, що знаходиться в цьому комплексі будинків та бунгало точно варта Вашої уваги. Сьєрра Кортіна – це одне з найпопулярніших місць на Коста-Бланка. Що стосується інфраструктури, то варто відзначити, що тут є всі необхідні для життя інфраструктурні комунікації. Гольф-поля, торгові центри, великі піщані пляжі, скелясті гори, аквапарки, тематичні парки, парк дикої природи, бари, ресторани та інші різноманітні види розваг – все це за крок від воріт будинку. За порядком у селищі цілодобово стежать поліцейські і охоронці, яких можна зустріти як на постах при в’їзді в Сьєрра Кортіна, так і безпосередньо при патрулюванні. Аеропорт Аліканте знаходиться лише за годину їзди.

Планування:

Із саду до ганку та вхідних дверей веде доріжка. Вхідні двері у свою чергу, відкриваються у коридор, який веде до ванної кімнати та двох двомісних спалень. В кінці коридору є третя головна спальня з окремою, обладнаною ванною кімнатою. Розсувні двері вітальні / обідньої зала та кухні відкриваються на криту терасу та на територію басейну. Є сходи, що ведуть до солярію. Є цокольний поверх.

Резюме: Сучасні вілли в Сьєрра Кортіна

Завдяки своїм розмірам та місцю розташуванню ці вілли ідеально підходять для постійного проживання або сімейного відпочинку. Вони також мають відмінний орендний потенціал, і в майбутньому це, безсумнівно, забезпечить хорошу рентабельність інвестицій. Щоб отримати додаткову інформацію або забронювати огляд вілли, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Переваги: вікна з клімат-контролем, поруч із полем для гольфу, біля моря, огороджена земельна ділянка, є ворота, автостоянка, підвал, розкішний та доглянутий сад, приватний басейн.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.