Заміський будинок поруч з полем для гольфу і аеропортом Аліканте

Ціль: продаж Спалень 4 Ванних 2 € 110000

Розташування: Заміський будинок з майстернею в Аліканте

Цей заміський будинок з майстернею розташований на околиці Монфорте-дель-Сід в Аліканте. Він розташований менш ніж за 30 хвилин їзди від міста та аеропорту і має чудове сполучення з автомагістраллю та всіма вигодами. Поле для гольфу Аленда знаходиться лише за декілька хвилин їзди, а пляж Карабасі у Ґран Алакант знаходиться лише за півгодини від готелю.

Планування:

Обжита ділянка площею 1700 м² огороджена і засаджена садом. На подвір’ї є окрема будівля, яка в даний час використовується як майстерня, але може бути перетворена в гараж або гостьовий будиночок. На фасаді головної будівлі облаштовано криту автостоянку для двох машин. Позаду майстерні, під навісом – літня кухня та їдальня, які виходять на сад. Збоку будинку є велика крита тераса, при вході у дім ліворуч – спальня, а праворуч – кухня з коморою. Попереду велика вітальня-їдальня, що веде до ванної кімнати, дві великі спальні та ще одна кімната, яку можна використовувати як одномісну спальню або як комору. Є можливість добудувати зовнішні сходи і використовувати дах як солярій. Басейн розташований на тильній стороні об’єкта.

Резюме: Заміський дім з майстернею в Аліканте

Це чудове місце для того, хто хоче зайнятися управлінням нерухомістю або будівництвом, тому що тут достатньо місця для автотранспорту та майстерні. Воно має добре сполучення з автомагістраллю, що забезпечує швидкий доїзд, що як внутрішніх, так і до прибережних міст, і на додачу до всього ціна є надзвичайно низькою. Якщо ви хочете отримати додаткову інформацію про цю нерухомість або організувати перегляд, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Кондиціонування, барбекю, крита стоянка, близько до гольф-клубу, огорожа і ворота, умебльовано, опалення, дров’яний камін, власний сад, власний басейн, біла побутова техніка включена, комора, майстерня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.