Фантастичний заміський будинок у Вільєні

Ціль: продаж Спалень 5 Ванних 3 € 145000

Житлова площа: 260 м²
Площа земельної ділянки: 3000 м²

Розташування: Вільєна, Іспанія

Цей чудовий заміський будинок у Вільєні знаходиться менше ніж за 10 хвилин їзди від міста. Завдяки своєму розташуванню, розмірам та плануванню, цей неймовірний будинок має безліч переваг та ідеально підійде для проживання великій сім’ї. При тому, що будинок знаходиться в тихому та спокійному районі, недалеко від нього пролягають автомагістралі.

Планування:

Ця резиденція складається з трьох будівель розташованих на земельній ділянці площею 3000 м². Перед головним будинком знаходиться величезна веранда, пройшовши через неї ми потрапляємо в одну з двох кімнат. З другої кімнати можна пройти у три спальні. Праворуч знаходиться кухня та ванна кімната. З кухні можна вийти на веранду, а з неї потрапити у криту зону для барбекю. Звідси ми можемо потрапити у другий будинок. В минулому таке розташування будинків було зручним під час вечірок та сімейних зібрань. У цьому будинку є велика кімната площею 40 м², камін, кухня відкритого планування, а праворуч знаходиться вбиральня. Якщо Ви пройдете повз басейн, город та автостоянку, то потрапите до третього будинку. До цього будинку примикає приміщення для інструментів, в якому можна легко знести стіни та перетворити на третю спальню. Всередині третього будинку велика вітальня, двері якої відкриваються в розкішний сад, дві спальні та ванна кімната. На кухню ще необхідно придбати меблі та електроприлади.

Резюме: Фантастичний заміський будинок у Віленьї

Вам обов’язково потрібно подивитися цей чарівний будинок із конкурентоспроможною ціною, якщо Вам цікаво придбати вигідну нерухомість за помірну ціну. Якщо Ви хочете отримати більше інформації або організувати огляд будинку, будь ласка, звертайтеся до нас.

Переваги: барбекю, автостоянка, огороджена земельна ділянка, сад із фруктовими деревами, піч, приватний басейн, приміщення для зберігання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.